Close

Cobra 18Cue Module 9V + LiPo

Nieuw

18 Cue Cobra Module 9V + LiPo
Het nieuwste op de markt met een CE markering. De mannen van het bedrijf zijn bijna twee jaar bezig geweest met de ontwikkeling van dit systeem en het resultaat mag er wezen.

Meer details

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Het nieuwste op de markt met een CE markering. De mannen van het bedrijf zijn bijna twee jaar bezig geweest met de ontwikkeling van dit systeem en het resultaat mag er wezen.

Het Cobra Firing Systeem bestaat uit twee delen. Een remote control en een Module. De Module bestaat uit 18 cue’s en in praktijk kan je met 1 remote control 100 van deze modules aansturen. Er zitten tal van opties op dit systeem die het aantrekkelijk maken voor het schieten van showsvoor zowel de amateur als de professioneel vuurwerker. The Sky is The Limit!

Specificaties
Klein en Licht
205*160*40mm met een gewicht van 0.7 Kilo inclusief batterijen
Spat water dicht
Een voor het systeem gemaakte siliconen rubberen sluiting rondom de terminals en het minimale schroefgaten in het systeem.
Betrouwbaar
Gemaakt in Amerika om alle gestelde eisen te voldoen voor zowel de amateur als de professional.
Uitbreidbaar
Uitbreidbaar tot 100 modules wat resulteert in 1800 cue’s waarbij elke module apart bestuurd kan worden of tegelijkertijd.
Veilig
2.4 GHz SafeSense™ technology for veiligheid en een betrouwbare communicatie. Zowel de remote als de module hebben een sleutel nodig om te kunnen functioneren.
Afstand
Op 300 meter afstand te gebruiken en de remote heeft een ingebouwde signaal meter waardoor je altijd kan zien of je genoeg bereik hebt.
Batterijen / Accu's
3 x 9 volt batterijen voor de module en 3 x aa batterijen voor de remote. (Niet bijgeleverd) En Cobra LiPo Accu. 
Kracht
3 Amps @ 18 volt om te vuren
Maximaal 10 ontstekers in serie en 4 in parallel per cue Maximaal 4 Talon ontstekers Parallel. We raden het aan om de talon ontstekers niet in serie te zetten, daar deze veel meer power nodig hebben om te ontbranden.
Sequencer
Het systeem is ook in te stellen op een bepaalde timing voor het hele systeem. Dit kan vanaf 0.1 Sec tot 99 seconden voor de 18 cue’s.
Verschillende mogelijkheden
Single Fire, Step fire en Sequence fire

22 other products in the same category

Close